Termeni si conditii

 

     1. Introducere

Termenii si conditiile de pe aceasta pagina web sunt scrise pentru a va gestiona modul in care folositi acest site web. Acesti termeni se vor aplica in totalitate si vor avea impact asupra modului in care folositi acest web-site. Prin utilizarea acestui web-site, ati fost de acord cu toti termeni si conditiile scrise aici. Nu trebuie sa utilizati acest web-site daca nu sunteti de acord cu oricare dintre Termeni si Conditii Standard pentru web-site.

     2. Drepturi pentru proprietate intelectuala

In afara de continutul pe care il detineti si in afara de cazurile in care se specifica altceva in mod explicit pe paginile site-ului, in conformitate cu acesti Termeni, SC HITROM MONTAJ SRL si/sau licentiatii sai au drepturi de proprietate intelectuala asupra materialelor continute in acest web-site.

Vi se acorda licenta limitata, doar in scopul vizualizarii materialului continut pe acest web-site.

Acest web-site (www.autohitservice.ro) este detinut si operat de SC HITROM MONTAJ SRL, CUI 35970469, inregistrat la Oficiul Național al Registrului Comerțului Roman cu numarul J40/5681/2016, avand sediul social in Sectorul 3, Bucuresti.

     3. Restrictii

Sunteti strict restrictionati de la urmatoarele:

  • utilizarea acestui web-site in orice mod care este sau poate fi daunator acestui web-site;
  • utilizarea acestui web-site in orice mod care impacteaza accesul utilizatorilor la acest web-site;
  • utilizarea acestui web-site contrar cu legile si regulamentele aplicabile, sau in orice alt mod care poate provoca daune acestui web-site, sau oricarei alte persoane sau entitati comerciale;
  • angajare in orice data mining, recoltare de date, extragere de date sau orice alta activitate similara in legatura cu acest web-site;
  • utilizarea acestui web-site pentru angajarea in orice forma de publicitate sau marketing.

Anumite domenii din acest web-site sunt restrictionate accesului dumneavoastra, iar SC HITROM MONTAJ SRL poate restrictiona in continuare accesul dumneavoastra catre oricare dintre zonele acestui web-site, oricand, decizia apartinandu-i in totalitate. Orice ID de utilizator si parola ati avea pentru acest web-site sunt confidentiale, si trebuie sa pastrati si dumneavoastra, de asemenea, confidentialitatea.

     4. Continutul dumneavoastra

In Termenii si Conditiile Standard ale acestui web-site, “Continutul Dumneavoastra” va insemna orice fisier audio, video, text, imagini sau orice alte materiale pe care doriti sa le afisati pe acest web-site. prin afisarea Continutului Dumneavoastra, ii acordati SC HITROM MONTAJ SRL o licenta neexclusiva, irevocabila la nivel mondial, sub licentiabila de utilizare, reproducere, adaptare, publicare, traducere si distribuire in orice media.

Continutul dumneavoastra trebuie sa fie al dumneavoastra si nu trebuie sa incalce drepturile nici unei terte parti. SC HITROM MONTAJ SRL isi rezerva dreptul de a elimina din acest web-site Continutul Dumneavoastra in orice moment, fara notificare in prealabil.

     5. Fara garantii

Acest site este furnizat “ca atare”, cu toate greselile, si SC HITROM MONTAJ SRL nu exprima nicio declaratie sau garantie, de nici un fel legata de acest web-site sau de materialele continute in acest web-site. De asemenea, nimic din continutul acestui web-site nu va fi interpretat ca va sfatuieste.

     6. Limitarea raspunderii

In nici un caz SC HITROM MONTAJ SRL, nici unul dintre directorii si angajatii sai, nu vor fi trasi la raspundere pentru nimic ce rezulta din sau in vreun fel legat de utilizarea de catre dumneavoastra a acestui web-site, indiferent daca aceasta raspundere este contractuala. SC HITROM MONTAJ SRL, inclusiv directorii si angajatii sai, nu va fi tras la raspundere pentru  nicio responsabilitate indirecta, de consecinta sau speciala care decurge din sau in vreun fel legata de utilizarea de catre dumneavoastra a acestui web-site.

     7. Compensatie

Prin prezenta, despagubiti in cea mai mare masura SC HITROM MONTAJ SRL, de si impotriva oricaror datorii, costuri, cereri, cauze de actiune, daune si cheltuieli care apar in orice mod legat de incalcarea oricaror prevederi ale acestor Termeni.

     8. Anulabilitate

Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni se considera a fi invalida in conformitate cu orice lege aplicabila, astfel de prevederi vor fi sterse fara a afecta prevederile ramase.

     9. Variatia Termenilor

SC HITROM MONTAJ SRL are permisiunea de a revizui acesti Termeni in orice moment in masura in care considera potrivit, si prin folosirea acestui web-site este de asteptat ca dumneavoastra sa revizuiti acesti Termeni in mod regulat.

     10. Atribuire

SC HITROM MONTAJ SRL are dreptul de a atribui, trasfera sau subcontracta drepturile si/sau obligatiile sale in baza acestor Termeni fara nici o notificare. Cu toate acestea, nu vi se permite sa atribuiti, transferati sau subcontractati drepturile si/sau obilgatiile dumneavoastra in conformitate cu acesti Termeni.

     11. Intregul Acord

Acesti Termeni constituie intregul acord intre SC HITROM MONTAJ SRL si dumneavoastra, in legatura cu utilizarea acestui web-site de catre dumneavoastra si inlocuieste toate acordurile si intelegerile anterioare.

     12. Legea aplicabila si Jurisdictia

Acesti termeni vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile Statului Roman si pentru solutionarea eventualelor litigii va veti prezenta jurisdictiei neexclusive a statului si instantelor federale localizate in Romania.

     13. Informare / acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa informam clientii cum protejam datele personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele de identificare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam atunci cand conform Codului Fiscal, societatea noastra emite documente fiscale. Societatea prelucreaza datele personale in scopuri legitime, precum acela de a emite documente fiscale, de a face cunoscute serviciile si produsele care fac parte din obiectul de activitate, pentru imbunatatirea si dezvoltarea serviciului pe care il oferim. Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul colaboratii si apoi cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

In conformitate cu legea 677/2001 aveti dreptul de a modifica sau a sterge datele dumneavoastra, trimitand un e-mail la adresa auto.hitrom@gmail.com sau printr-o cerere scrisa depusa la adresa societatii, mentionata mai sus. Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de ofertele speciale pentru clientii fideli.